Gå till innehåll

Om Healing Dogs

Healing Dogs drivs av mig, Elin Christiansson. Jag är certifierad hundfysioterapeut vid ReDog i Västerås och diplomerad hundmassör vid Axelsons Animal Massage School. Jag har även läst påbyggnadskurser i zonterapi/reflexologi och akupressur på hund, också på Axelsons Animal Massage School och studerar för närvarande till hundakupunktör inom Traditionell Kinesisk Medicin, en utbildning på 1,5 år.

Jag jobbar främst med massage men även med bl a laserterapi och vibrationsplatta, se övriga tjänster för mer information. Jag har själv två hundar som jag tävlar med i Nose work och rallylydnad, samt har hållit på med hästar under många år, jag brinner för alla djur.

Från mitten av november jobbar jag tre dagar i veckan som hundfysioterapeut på nyöppnade Sport Dog Academy (www.sportdogacademy.se) och jobbar med Healing Dogs resterande dagar, kolla bokningsappen för att se lediga tider :-). Jag håller till i Älta hundhall där jag har ett behandlingsrum. Jag gör även i mån av tid hembesök i hela Södertörn.

Integritetspolicy för Healing Dogs finner du här: Integritetspolicy

Varmt välkommen med din bokning!