Gå till innehåll

Om Healing Dogs

Healing Dogs drivs av mig, Elin Christiansson. Jag är certifierad hundfysioterapeut hos ReDog i Västerås och diplomerad hundmassör hos Axelsons Animal Massage School. Jag har även läst påbyggnadskurser i zonterapi/reflexologi och akupressur på hund, också på Axelsons Animal Massage School.

Utöver massage arbetar jag även med bl a laserterapi och vibrationsplatta, se övriga tjänster för mer information. Jag har själv två hundar som jag tävlar med i Nose work och rallylydnad, samt har hållit på med hästar under många år, jag brinner för alla djur.

Jag är för närvarande föräldraledig och är därför bokningsbar på kvällar och helger, eller enligt överenskommelse. Jag håller till i Älta hundhall där jag har ett behandlingsrum. Jag gör även hembesök i hela Södertörn.

Integritetspolicy för Healing Dogs finner du här: Integritetspolicy

Varmt välkommen med din bokning!